SHISOmatbyrå  ‘Real change can only be driven through large numbers.’

...för en grönare värld!

Utbildning

Detta område är en hjärtesak för oss. Vi älskar att dela med oss med vår kunskap inom det gröna köket. Mest för att visa hur gott och ändå enkelt man kan arbeta för att uppnå underbara resultat. Vi skräddarsyr gärna en kurs för er verksamhet men jobbar även med färdiga paketlösningar som kan vara ren teori, praktik eller en mix av de båda. Vi samarbetar bla. med GastroMerit, Menigo och Vegetariska Kockars Förening. 

Släng iväg ett mail märkt 'Utbildning' så ska vi se till att hitta ett datum för er fortbildning... 

Produktutveckling & Utvärdering

Vi hjälper dig gärna med att ta fram din produkt från råvara till hyllfärdig produkt. Vi har en passion för det handgjorda och småskaliga med god förståelse för hur man får ekonomi i det och hur man bygger ett bra logistiskt flöde i tillverkningen vare sig det handlar om måltidsservice eller den lilla fabriken. Vi gör också utvärderingsrapporter för enskilda produkter, koncept och restaurangmenyer. Märk ditt mail med 'Produktutveckling & Utvärdering' och beskriv dina behov så har vi en kontakt...


Menyer&Recept

Om du behöver en enkel cafémeny eller en fullmatad avsmakningsmeny spelar ingen roll. Vi har erfarenhet att ta fram dellösningar eller helhetslösningar för alla typer av restaurangkoncept!

Märk ditt mail 'Menyer&Recept' och berätta om dina behov så återkommer vi med vändande post...

Analys & Trendrapporter

Vi tar fram ett par Analys&Trendrapporter per år som vi släpper under namnet SHISORAPPORTEN. Dessa varierar på aktuella ämnen. 

Vi kan även ta fram skräddarsydda rapporter till er byggt på en specifik fråga!

Märk ditt mail 'Analys&Trendrapport' och berätta om dina behov så återkommer vi med vändande post...